Nationaal Fonds Kinderhulp doneert opnieuw in 2014

Nationaal Fonds Kinderhulp doneert opnieuw in 2014

28 augustus 2014

Het Nationaal Fonds Kinderhulp heeft in 2014 opnieuw ruim gedoneerd aan Yorneo. Hiermee kunnen we kinderen en jongeren af en toe iets extra’s bieden. Zo hebben we donaties ontvangen om hen een vakantie of een dagje uit te kunnen bieden. In 2014 heeft Yorneo een bedrag van ruim € 7500,- ontvangen!

Besteding
Mede dankzij deze donaties heeft Yorneo ervoor kunnen zorgen dat (pleeg)kinderen en tieners bijvoorbeeld op vakantie konden, met de klas mee konden naar excursie en op de fiets naar school kunnen. Ook voor de inrichting van onze Wonen op Maat locaties hebben we een mooie bijdrage gekregen. Tevens heeft het Nationaal Fonds Kinderhulp de leuke en succesvolle pleegzorgdag afgelopen mei mede mogelijk gemaakt.

Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp
Kinderhulp zet zich in voor kinderen in Nederland die te maken krijgen met jeugdzorg. Met Sinterklaas krijgen alle kinderen die in pleeggezinnen of jeugdzorginstellingen wonen via Kinderhulp een cadeautje of bijvoorbeeld de zwem-, muziek- of danslessen worden door Kinderhulp betaald. Het afgelopen jaar zijn er in totaal 74.180 kinderen geholpen.

Yorneo wil Nationaal Fonds Kinderhulp hartelijk danken voor hun bijdrages.

www.kinderhulp.nl