Pleegzorgdag 2014 dankzij grote opkomst wederom geslaagd

Pleegzorgdag 2014 dankzij grote opkomst wederom geslaagd

26 mei 2014

Afgelopen zaterdag 24 mei heeft de Pleegzorgdag van Yorneo | Hulp & Huis plaats gevonden. Alle pleeggezinnen van Yorneo werden uitgenodigd om naar attractiepark Duinen Zathe te komen voor een gezellig dagje uit. Yorneo organiseert de Pleegzorgdag om waardering te tonen voor het bijzondere bijdrage die pleegouders leveren. Meer dan 550 pleegouders en (pleeg)kinderen waren zaterdag aanwezig. Samen hebben zij er een geslaagde dag van gemaakt.

Activiteiten en attenties
Behalve attracties was er van alles te beleven in het park. Ook een goochelaar, twee komieken en fotografie van HappySnappy vermaakten de bezoekers. Elke pleegouder en elk pleegkind heeft bij aankomst op de Pleegzorgdag een goed gevuld tasje gekregen. Naast nuttige informatie, fruit, drinken en wat lekkers, zaten in de tasjes allerlei producten en aanbiedingen. Deze zijn ons aangeboden door diverse sponsoren uit de regio Drenthe. De prijs van een prijsvraag was een gul aanbod van Vakantiepark Oranje, die het winnende gezin een verblijf in hun vakantiepark aanbood.

Pleegouders gezocht
Pleeggezinnen zijn gewone mensen en gezinnen die vinden dat wanneer kinderen niet meer thuis kunnen wonen, zij wel de geborgenheid van een gezin verdienen. Hulp & Huis | Pleegzorg is altijd op zoek naar nieuwe gezinnen om aan de groeiende hulpvraag te kunnen voldoen. Daarom zijn de pleegouders tijdens de Pleegzorgdag gevraagd mee te denken met de werving middels een prijsvraag. Ook werd promotiemateriaal aangeboden die ze in eigen omgeving kunnen inzetten om pleegzorg onder de aandacht te brengen. Meer informatie over pleegouder worden is te vinden op www.pleegouderworden.nl.

Graag bedanken we alle sponsoren voor hun bijdrage aan deze fantastische dag!

Stucadoorsbedrijf Stuc&Zo Peter Brontsema Roden
Roompot vakanties & vakantieparken
Buitencentrum Drents-Friese Wold
Poeisz Appelscha
IJssalon Italia te Appelscha
Arriva
De Zorgwinkel te Dwingeloo
Etos, Peelo in Assen, Rolde en Gieten
Active Lady Sport en Health Centre in Assen
VEPA Office Furniture Hoogeveen
Achter de Regenboog Noord
Albert Heijn  Baander 165 Emmen, De Weide Hoogeveen, Rolde en Borger
Welkoop Nooitgedacht
Vakantiepark en Speelstad Oranje