E-flits week 37
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen?
Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
Yorneo
Volg ons online:   facebook   twitter   linkedin   youtube
 
 
E-flits  
  Week 37 · September 2013  
 
placeholder
Albert Neeleman, nieuwe behandelmanager   Albert Neeleman wordt per 1 oktober a.s. als behandelmanager aangesteld. Het behandelmanagement wordt als volgt verdeeld: Resie Bessems voor het jonge kind (0|12), Nicoline Hoekstra voor de oudere jeugd (13|18) en Albert Neeleman voor pleegzorg/wonen.
 
Meer informatie: je leidinggevende
placeholder
 
placeholder
IBAN rekeningnummer Per 1 februari 2014 kan je in Europa alleen nog maar betalen (en geld ontvangen) met je IBAN rekeningnummer en niet langer met je huidige bankrekeningnummer. Dit betekent voor Yorneo dat de verschillende registratiesystemen (Care4, salaris- en financiële administratie) moeten worden aangepast. De IBAN nummers moeten vastgelegd kunnen worden en daarna ook gebruikt kunnen worden voor betalingen. Bovendien moeten de huidige bankrekeningnummers omgezet worden naar IBAN. Bij het bedrijfsbureau zijn we druk bezig om een en ander op tijd voor elkaar te hebben. Het bedrijfsbureau zorgt voor het omzetten van alle bankrekeningnummers van de medewerkers. Als medewerker hoef je dus geen actie te ondernemen.
 
Meer informatie: Afdeling Financiën
placeholder
 
placeholder
Locatiebezoeken bestuurder De bestuurder vindt het belangrijk om te weten wat er leeft in de organisatie en zal het komende halfjaar een rondje maken langs de locaties. In overleg met de clustermanagers zal hiervoor een planning gemaakt worden. Meer informatie volgt t.z.t.
 
Meer informatie: je leidinggevende
placeholder
 
 
placeholder
 
Archief
E-flitsen
 

Je kunt de verzonden e-flitsen altijd terugvinden op het intranet. Klik hier om naar het archief te gaan.

 
placeholder
 
Uit dienst en in dienst
 

Uit dienst:
Harry Cordes
Sharona Eisinga
Ina Rozema-Tuls
Ellen van Wieren

In dienst:
Annelyt Slump
Renate Nieuwenkamp

 
placeholder
 
 
 
 
yorneo.nlDoorsturen | Uitschrijven | © yorneo.nl 2016