Speeddatedag Yorneo Speeddatedag Yorneo

Werken als ambulant spoedhulpverlener bij Yorneo

29 november 2022

Nieuwsgierig, geïnteresseerd of in gesprek over mogelijkheden?
Kom vrijblijvend speeddaten op 15 november!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in ambulant werk en wil je je doorontwikkelen? Wil je graag wat betekenen en toevoegen voor ouders en kinderen die hulp nodig hebben in een crisissituatie?

De gezinnen waar wij mee werken zijn in een crisis belandt en er is een spoedinterventie nodig in de opvoedsituatie.

Als op zo’n moment niet ingegrepen wordt staat de toekomst van de kinderen op het spel. Je verkent en ordent de problematiek en je vergroot de veiligheid in het gezin. Hulpverlenen doe je met je hart én met je hoofd. Durf nabij te zijn in combinatie met een praktische, volhardende en energieke houding. Durf te doen.

Yorneo is een innovatieve en veranderende organisatie in Drenthe, volop in beweging. Hierbij past een nieuwe manier van werven. Niet de geijkte kaders, maar we kijken vanuit mogelijkheden, passie en bevlogenheid. Denk jij dat jij het verschil kan maken en jezelf, in samenwerking met je team, goed staande houdt in de regelmatig heftige dynamiek van de gezinnen? Of twijfel je?

Kom dan vooral langs voor een speeddate. Via deze laagdrempelige en vrijblijvende manier gaan we met elkaar in gesprek en kunnen we informatie uitwisselen. Je krijgt op deze manier meteen beeld en gevoel bij deze baan. Bij een match wordt een vervolggesprek gepland. We hebben ook de mogelijkheid om Yorneo breed te kijken naar eventueel andere passende functies en werkplekken binnen de organisatie.

We zien je graag op:

  • 13 december ergens tussen 15.00 en 17.00 uur
  • Locatie: Papenvoort 21, in Papenvoort
  • Je mag gewoon binnenlopen en je melden bij het secretariaat
  • Of je mailt dat je komt (en eventueel hoe laat) naar crisisteam@yorneo.nl
  • Bel gerust voor vragen naar: de bureaudienst van het ASH-team, zij beantwoorden tussen 08:30 en 17:00 uur graag je vraag op 0592-430390.