Open dag Yorneo Open dag Yorneo

Werken als MDFT therapeut bij Yorneo. Durf te doen!

23 augustus 2022

Nieuwsgierig, geïnteresseerd of in gesprek over mogelijkheden?
Kom vrijblijvend speeddaten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag wat betekenen en toevoegen voor ouders en pubers die vanuit hun complexe gezinssituatie knokken voor verandering en weer op een positieve manier verbonden willen zijn met elkaar?

De gezinnen waar wij mee werken zitten vaak al heel lang vast in een negatieve spiraal. Ouders en kinderen verstaan elkaar niet meer en er vindt steeds meer verwijdering plaats. De onderlinge communicatie en relaties verslechteren. Ze hebben hulp nodig om inzicht te verkrijgen in hun eigen patronen (negatief en positief). Ze hebben jou nodig om manieren te vinden om weer in gesprek te komen met elkaar en te bouwen aan de onderlinge relaties en communicatie. Vaak laten jongeren ernstige gedragsproblemen zien. Dit is erg moeilijk voor hun omgeving. Als op zo’n moment niet ingegrepen wordt staat de toekomst van de jongere op het spel. Dit willen we voorkomen. Hulpverlenen doe je met je hart én met je hoofd. Durf nabij te zijn in combinatie met een praktische, volhardende en energieke houding. Durf te doen.

Yorneo is een innovatieve en veranderende organisatie, volop in beweging. Hierbij past een nieuwe manier van werven. Niet de geijkte kaders, maar we kijken vanuit mogelijkheden, passie en bevlogenheid. Denk jij dat jij het verschil kan maken en, in samenwerking met je team, jezelf goed staande houdt in de regelmatig heftige dynamiek van de gezinnen? Of twijfel je?

Kom dan vooral langs voor een speeddate. Via deze laagdrempelige en vrijblijvende manier gaan we met elkaar in gesprek en kunnen we informatie uitwisselen. Je krijgt op deze manier meteen beeld en gevoel bij deze baan. Bij een match wordt een vervolggesprek gepland. We hebben ook de mogelijkheid om Yorneo breed te kijken naar eventueel andere passende functies en werkplekken binnen de organisatie.

Assen                                                Hoogeveen                                     Emmen
Roegoorn 8                                        Schutlandenweg 7                           Dwinger 11
22 september                                     29 september                                   6 oktober
15:00 – 17:30 uur                              15:00 – 17:30 uur                            15:00 – 17:30 uur

  • Je kan gewoon ergens tussen 15:00 en 17:30 uur binnenlopen en je melden bij het secretariaat
  • Je werkgebied is Drenthe en de kop van Overijsel
  • Of je mailt dat je komt (en eventueel hoe laat) naar berber.keidel@yorneo.nl
  • Bel gerust voor vragen naar Berber: 06-23311827


Informatie over dit evidence based behandelprogramma kun je vinden op: