Open dag Yorneo Open dag Yorneo

Durf jij te doen? Kom speeddaten op 14 juni

2 juni 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag wat betekenen en toevoegen voor ouders en pubers die vanuit hun complexe gezinssituatie knokken voor verandering en weer op een positieve manier verbonden willen zijn met elkaar?

Nieuwsgierig, geïnteresseerd of in gesprek over mogelijkheden? Kom vrijblijvend speeddaten op 14 juni!

Durf jij te doen? Werken als MST therapeut of MDFT therapeut bij Yorneo
De gezinnen waar wij mee werken zitten vaak al heel lang vast in een negatieve spiraal. Ouders en kinderen verstaan elkaar niet meer en er vindt steeds meer verwijdering plaats. De onderlinge communicatie en relaties verslechteren. Ze hebben hulp nodig om inzicht te verkrijgen in hun eigen patronen (negatief en positief). Ze hebben jou nodig om manieren te vinden om weer in gesprek te komen met elkaar en te bouwen aan de onderlinge relaties en communicatie. Vaak laten jongeren ernstige gedragsproblemen zien. Dit is erg moeilijk voor hun omgeving. Als op zo’n moment niet ingegrepen wordt staat de toekomst van de jongere op het spel. Dan dreigt opname in gesloten of een justitiële jeugdzorginrichting. Dit willen we voorkomen. Hulpverlenen doe je met je hart én met je hoofd. Durf nabij te zijn in combinatie met een praktische, volhardende en energieke houding. Durf te doen.

Volop in beweging
Yorneo is een innovatieve en veranderende organisatie, volop in beweging. Hierbij past een nieuwe manier van werven. Niet de geijkte kaders, maar we kijken vanuit mogelijkheden, passie en bevlogenheid. Denk jij dat jij het verschil kan maken en jezelf, in samenwerking met je team, goed staande houdt in de regelmatig heftige dynamiek van de gezinnen? Of twijfel je?

Kom dan vooral langs voor een speeddate. Via deze laagdrempelige en vrijblijvende manier gaan we met elkaar in gesprek en kunnen we informatie uitwisselen. Je krijgt op deze manier meteen beeld en gevoel bij deze baan. Bij een match wordt een vervolggesprek gepland. We hebben ook de mogelijkheid om Yorneo breed te kijken naar eventueel andere passende functies en werkplekken binnen de organisatie.

We zien je graag op:

  • Datum: 14 juni 2022 (ergens tussen 15.00 en 17.30 uur)
  • Locatie: Roegoorn 8 te Assen
  • Je werkgebied is Drenthe en de kop van Overijsel,
  • voor MST ook nog inclusief de provincie Groningen
  • Je mag gewoon binnenlopen en je melden bij het secretariaat
  • Of je mailt dat je komt (en eventueel hoe laat) naar berber.keidel@yorneo.nl
  • Bel gerust voor vragen naar Berber: (06) 23 31 18 27

Informatie over beide evidence based behandelprogramma’s kun je vinden op: