Kom speeddaten bij Yorneo Kom speeddaten bij Yorneo

Kom speeddaten bij Ambulante Spoedhulp en MDFT

7 juni 2023
  • Ambulante Spoedhulp (ASH) 32-36 uur
  • Multi Dimensionele Familie Therapeut (MDFT) 28-36 uur
  • Supervisor MDFT 28-32 uur


Ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd of wil je in gesprek over mogelijkheden?
Kom vrijblijvend speeddaten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag wat betekenen en toevoegen voor ouders en pubers die vanuit hun complexe gezinssituatie knokken voor verandering en weer op een positieve manier verbonden willen zijn met elkaar? Of wil jij helpen een crisissituatie te doorbreken en zoeken naar een manier om de veiligheid binnen het gezin te herstellen?

Werken met gezinnen
De gezinnen waar wij mee werken zitten vaak al heel lang vast in een negatieve spiraal. Of ze zijn in een crisis belandt en is er een spoedinterventie nodig. Ouders en kinderen verstaan elkaar niet meer en er vindt steeds meer verwijdering plaats. De onderlinge communicatie en relaties verslechteren. Ze hebben hulp nodig om inzicht te verkrijgen in hun eigen patronen (negatief en positief). Ze hebben jou nodig om manieren te vinden om weer in gesprek te komen met elkaar en te bouwen aan de onderlinge relaties en communicatie. Of er is hulp nodig om de crisissituatie te stoppen. Vaak laten jongeren ernstige gedragsproblemen zien. Dit is erg moeilijk voor hun omgeving. Als op zo’n moment niet ingegrepen wordt staat de toekomst van het gezin op het spel. Dit willen we voorkomen. Bij een crisis verken en orden je de problematiek en vergroot je de veiligheid binnen het gezin. Als MDFT-supervisor stimuleer en begeleid je teamleden in het zich eigen maken van en houden aan de MDFT-methodiek. Als supervisor blijf je ook zelf gezinnen behandelen en dus vertrouwd met de praktijk.

Hulpverlenen doe je met je hart én met je hoofd. Durf nabij te zijn in combinatie met een praktische, volhardende en energieke houding. Durf te doen.

Yorneo is een innovatieve en veranderende organisatie, volop in beweging. Hierbij past een nieuwe manier van werven. Niet de geijkte kaders, maar we kijken vanuit mogelijkheden, passie en bevlogenheid. Denk jij dat jij het verschil kan maken en, in samenwerking met je team, jezelf goed staande houdt in de regelmatig heftige dynamiek van de gezinnen? Of twijfel je?

Kom dan vooral langs voor een speeddate. Via deze laagdrempelige en vrijblijvende manier gaan we met elkaar in gesprek en kunnen we informatie uitwisselen. Je krijgt op deze manier meteen beeld en gevoel bij de verschillende behandelprogramma’s: ASH en MDFT. We kunnen samen meteen onderzoeken welke programma het beste past bij jouw stijl, kwaliteiten, interesses en mogelijkheden. Bij een match wordt een vervolggesprek gepland. We hebben ook de mogelijkheid om Yorneo breed te kijken naar eventueel andere passende functies en werkplekken binnen de organisatie.

Assen                                      Hoogeveen                                  Emmen
Roegoorn 8                              Schutlandenweg 7                        Dwinger 11
Dinsdag 13 juni                        Donderdag 22 juni                        Donderdag 29 juni
13:00 – 14:00 uur                    10:00 – 11:00 uur                          16:00 – 17:00 uur

  • Je kan gewoon binnenlopen en je melden bij het secretariaat
  • Of je mailt dat je komt (en eventueel hoe laat) naar berber.keidel@yorneo.nl
  • Je werkgebied is Drenthe
  • MDFT gaan uitbreiden naar de kop van Overijsel en richting Twente
  • Bel gerust voor vragen naar Berber: 06-23311827


Informatie over dit evidence based behandelprogramma kun je vinden op: