Nieuwsbrief - Yorneo Hulp & Huis | GmV Assen
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen?
Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
Yorneo
Volg ons online:   facebook   twitter   linkedin   youtube
 
 
  Nieuwsbrief GmV Assen  
  02 · Oktober 2016  
 
placeholder

Inmiddels is de zomer alweer voorbij en staat de herfst voor de deur. Graag brengen we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen GmV Assen. In deze nieuwsbrief:

  • Veiligheid
  • Nieuwe medewerkers
  • Yorneo runs for Kika, sponsorloop
  • Feestje
 
placeholder
 
placeholder
Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk thema voor Yorneo. Dat is de reden waarom we twee keer per jaar de veiligheidsbarometer afnemen bij de jongeren in de groep. Deze barometer geeft een goed beeld hoe veilig de jongeren zich binnen/bij het GmV voelen. Begin november 2016 zullen de jongeren weer gevraagd worden om de barometer in te vullen.

 
placeholder
 
 
placeholder
Nieuwe medewerkers

Per 1 oktober 2016 is Martine Gootjes gestart als pedagogisch hulpverlener op de groep. Hierbij van harte welkom bij Yorneo!

Wijziging: Jeanette Ebbinge (secretariaat/financiƫn) is vertrokken naar GMV Meppel en voor haar in de plaats is Sandra Pinkster gestart in Assen (ze werkt hier op de donderdag).

 
placeholder
 
 
placeholder
Yorneo runs for Kika, sponsorloop

Op woensdag 28 augustus 2016 hebben verschillende jongeren deelgenomen aan de sponsorloop. We zijn er trots op hoe de jongeren gelopen en geholpen hebben bij dit evenement. Uiteindelijk heeft de sponsorloop ruim 1000 euro opgeleverd voor Kika; een prachtig bedrag! Op 6 november a.s. loopt Hugo Wolters de marathon in New York voor Kika. Hierbij nogmaals dank voor de inzet!

 
placeholder
 
placeholder
Feestje

Op donderdag 6 oktober 2016 is op initiatief van jongeren een feestje georganiseerd voor broertjes, zusjes en leeftijdsgenoten. Er werd gedanst rondom het kampvuur en er konden broodjes worden gebakken. De sfeer was prima. Complimenten voor de organisatie en dit is voor herhaling vatbaar!

 
placeholder
 
 
 
 
 
YorneoDoorsturen | Uitschrijven | © yorneo.nl 2017