Stages Stages

Stage lopen bij Yorneo

Hbo stageplaatsen

Yorneo biedt regelmatig stageplaatsen aan voor derdejaars HBO-studenten SPH, MWD of Pedagogiek met uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. De meeste stageplaatsen starten in september, incidenteel zijn er ook stageplaatsen in februari beschikbaar. De stageplaatsen verschijnen tijdig op onze website (onder werken bij/vacatures) en worden eveneens via de hogescholen kenbaar gemaakt, zodat er gericht kan worden gesolliciteerd.

Incidenteel bieden we een afstudeer/onderzoeksstage voor een vierdejaars HBO-student aan. Indien dit van toepassing is, publiceren we de vacature op onze website en maken we dit kenbaar bij het stagebureau van de Hogescholen.

WO stageplaatsen

We bieden jaarlijks ook een aantal stageplaatsen voor derdejaars WO-Orthopedagogiek studenten in samenwerking met de RUG. Deze stageplaatsen worden veelal in september aangeboden en incidenteel in februari. Publicatie vindt plaats op onze website en bij het stagebureau van de RUG, zodat er gericht kan worden gesolliciteerd.

Als er een onderzoeksopdracht/thesis beschikbaar is voor een Master-student, wordt deze ook gepubliceerd op onze website.

Overige stages

We hebben geen plekken voor MBO-leerlingen. Indien er stageplaatsen voor stafafdelingen beschikbaar zijn, publiceren we deze op onze website en zoeken we contact met de Hogescholen.

Wat biedt Yorneo?

Yorneo biedt een inspirerende, uitdagende werk- en leeromgeving. We bieden een stagevergoeding van bruto € 250,- per maand voor een stageplaats van 32 uur (of meer) per week. Op de dagen dat je OV-chipkaart niet volledig geldig is, kun je in aanmerking komen voor een reiskostenvergoeding. Verder bieden we goede begeleiding, een leerzame omgeving en gezellige collega’s!

 

 

ERVARING VAN

Stagiaire Isa over Yorneo

“Yorneo biedt mij uitdaging, variatie, een mooie werkwijze en vooral een heel leerzaam jaar waarbij ik het werkveld ma

Lees meer