Ons verhaal Ons verhaal

Thuis in opvoeden en opgroeien

Bij Yorneo kun je terecht als je zorgen hebt over de ontwikkeling van een kind of het gedrag dat een kind vertoont. Wij zijn er (in Drenthe) voor kinderen, jongeren, ouders of verzorgers, professionals op de kinderopvang, leerkrachten en docenten bij uiteenlopende en complexe opvoed- en opgroeiproblemen. Yorneo zet zich in voor het hervinden van evenwicht in het systeem van de opvoeders en hun kinderen om de ontwikkeling van het kind te verbeteren/versterken.

Missie

Samen bouwen aan veerkrachtige gezinnen en een veilige plek voor ieder kind.

Visie

Yorneo is specialist in opvoeden en opgroeien. We werken samen met ouders en alle belangrijke mensen uit de omgeving van het kind, zodat ieder kind zo veilig en thuis mogelijk opgroeit.
Ons vertrekpunt is het behoud of versterken van betekenisvolle relaties met het gezin. We helpen het kind en de mensen daaromheen hun krachten te benutten waardoor de ontwikkelingskansen versterkt worden.

Strategie

Yorneo biedt specialistische jeugdhulp bij opvoeden en opgroeien. We werken volgens het biopsychosociale model en onze systemische en oplossingsgerichte regels. 

De personen op de foto zijn geen cliënten van Yorneo.

ERVARING VAN

ANBI

Yorneo is een ANBI-instelling

Lees meer