Yorneo e-mailt veilig met Zivver Yorneo e-mailt veilig met Zivver

Yorneo e-mailt veilig met Zivver

Veilig mailen

Yorneo gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie  

Vanaf april 2023 gebruikt Yorneo Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders de inhoud van de e-mail kan lezen.   

Hoe open je een veilig bericht van Yorneo? 
Heb je een e-mail ontvangen van Yorneo via Zivver? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren. In deze video’s zie je hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.   

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?  
Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden” en typ je reactie in het antwoordveld. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.  

Meer over Zivver       
Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuur je een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.  

Vragen?
Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.com 

 

 De personen op de foto zijn geen cliënten van Yorneo.