Waar kan Yorneo jou mee helpen?

Heb je problemen thuis? Begrijpen je ouders je niet of heb je veel ruzie met je ouders? Kom je er alleen niet uit, dan kun je hulp krijgen van Yorneo.

Lees meer

Mijn ouders maakten steeds ruzie

"Het was al een tijd niet gezellig meer bij ons thuis. Mijn ouders vertelden dat ze gingen scheiden. De ruzies werden niet minder. Ik kon er niet meer tegen."

Lees meer

Ik had het helemaal gehad met mijn pa

"Mijn pa zat me altijd op mijn huid. Hij was nooit tevreden over mijn cijfers. Daarom kregen we steeds meer ruzie. Ik ging liever chillen met mijn vrienden en ik begon met blowen."

Lees meer

Hoe kan ik leren op kamers te wonen?

"Thuis had ik veel ruzie. Ik was zo zat van de puinhopen en van het drankgebruik van mijn ouders, dat ik op kamers wilde. Maar ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken en waar ik dan van moest leven."

Lees meer

Mijn moeder is alcoholist. Ik woon nu bij oma en opa

"Na de dood van mijn vader ging mijn moeder steeds meer alcohol drinken. Ik heb haar een keer een schop gegeven, maar dat hielp niks. Koken deed ze ook nooit."

Lees meer

Ik miste papa

"Papa woont niet meer bij ons, want mijn ouders vinden elkaar niet meer leuk. Ze schreeuwden veel tegen elkaar. Ik zag papa nooit meer. Ik miste hem echt."

Lees meer

Het ging thuis echt niet meer

"Mijn verblijf op een locatie met GmV was een heel avontuur, zowel voor de hulpverlening als voor mezelf"

Lees meer

Mijn vader sloeg op tilt

"Mijn vader verloor zijn baan en ging ons slaan. Toen ik met een blauw oog op school kwam, moest ik bij de mentor komen."

Lees meer

Mijn ouders zijn vet streng

"Mijn ouders zijn vet streng. Ik ben het echt zat. Er is een gala van school, iedereen gaat er naar toe, maar ik mag natuurlijk weer niet."

Lees meer

Ik had dat nog nooit eerder meegemaakt

Jesse (17) volgde het traject Ervarend Leven Frankrijk. Hij was in zijn leven op verschillende gebieden ernstig vastgelopen.

Lees meer

Leren wat leven eigenlijk is

"Ik ging al jaren mijn eigen weg. Ik ging niet meer naar school, hing rond en blowde veel. Ik had geen idee dat ik mezelf hiermee besodemieterde."

Lees meer
ERVARING VAN

Ronald, wijkagent

Als wijkagent zie ik soms gezinnen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Hoe pak ik dat aan?

Lees meer